Intra – nejen vánoční dárek

Každý rok se to opakuje: co koupit k vánocům? Co manželce, co dětem, co sousedům... Poprvé to člověka napadne možná už v zářé. To je příliž brzo na vánoční dárky. Tak to nechá plavat. V říjnu ne, to se řeší jiné věci, v listopadu vícekrát, protože vánoce se blíží! Ale nějak to nevychází s nákupem. A tak vánoční dárky musí ještě měsíc počkat. A pak je prosinec, první půlka uteče jak voda a najednou je to nestíhačka. Co koupit, Kde to koupit. Máme stromek? Nemáme. Už je vyprodali. Honem do lesa. Pokuta za parkování, pokuta za stromek... Vánoce jak vyšité. V tom zmatku jsme se zapomněli stavit pro dárky. Pomóc!!!

Zavedli jsme domácí pravidlo: vánoční dárky jen symbolické. Laciné a jednoduché. Povolena je i domácí výroba. Zkrátka pro radost a aby bylo co dělat u stromečku. Pravidlo je to skvělé. O to více je povoleno se rozšoupnout při narozeninách.

Dárek č. 1 - Intra

Samozřejmě, že mnoho z nás, uživatelů produktu Intra, napadlo toto: jako dárek daruji Intru. Nápad je to skvělý! A můžete to vzít jako náš typ pro vánoční dárek. A nebo dárek k narozeninám. Intra určitě neurazí, balení je pěkné a hlavně: můžete to darovat komukoliv. Odpadá tedy základní otázka: co k vánocům, co k narozeninám, co k svátku. Zkrátka je tu Intra a tím je vyřešeno. Navíc je to zdravé!
Mnoho našich zákazníků na tohle již také přišlo. Intra k vánocům se hodí stejně dobře, jako stromeček, nebo kapr. Vzniká nová tradice, podporující zdraví: Intra pod stromeček. Není náhodou, že objednávky Intry před vánocemi prudce stoupají. Letos obzvlášť, neboť ceny jsou příhodné (někde o tom také píšu) a navíc získat slevu není problém.

Dárek č. 2 – Nutria

Nutria je také skvělý dárek. Pravda; není tak častý jako Intra. To je dáno jednak tím, že Intra je známější než Nutria, a možná i tím, že Intra vypadá jako dárek lépe. Myslím teď Intru v lahvi. Kapslová Intra je na tom (z hlediska dárku) podobně, jako Nutria: krabička není tak exklusivní, jako lahev Intry.
Ale to je jen věc zvyku a také vhodného dárkového obalu. Teď zatím nevedeme, ale vážně o tom každý rok před vánocemi uvažuji, že něco takového vymyslím. Co vy na to?
Takže Nutria se dá také pěkně zabalit, slevy jsou také možné (25% sleva, to už je znát). A pro zdraví našich blízkých tím uděláme také hodně.

Dárek č 3 – Intra a Nutria spolu

To už ani nepotřebuje komentář. Z informačních materiálů dneska již kdekdo ví, že Intra užívaná spolu s Nutrií násobí své účinky. Je to sehraná dvojice. Takže proto i naše doporučení: darujte Intru a Nutrii spolu.

Dárek č 4 – registrační poplatek

to zní hrozně: registrační poplatek jako vánoční dárek? Nebo dárek k narozeninám? Kdo to kdy slyšel?!
Ale uvažte: registrační poplatek stojí pouze 1.000,- Kč (údaj k prosinci 2008). A díky němu může dotyčná osoba nakupovat oba produkty (Intra i Nutria) se slevou 25% po dobu 12ti měsíců. Pak si to může za 500,- Kč protáhnout na dalších 12 měsíců.

Pokud tedy někdo ve vašem okolí užívá Intru, nebo o tom uvažuje, jistě tento dárek uvítá. A možná, že je mu Intra ještě cizí, Že ji nezná. Co potom? No, přeci to stejné: použijte některý z našich typů ma dárek. Ať je to Intra v lahvi, Intra v kapslích, Nutria, Intra a Nutria spolu nebo registrační poplatek – cokoiv z toho může být skvělým dárkem.

No jo, ale jak dát poplatek pod stromeček? To ani nejde. Ale jo, jde. S poplatkem dostanete papír – smlouvu, která opravňuje dotyčnou osobu k nákupu se slevou. A takový papír v hezké obálce se přeci dá šupnout i pod stromeček. Nebo k narozeninovému dortu.

A to je všechno. Už jen odkaz, kde se to dá všechno sehnat. Takže on-line obchod, kde je Intra, Nutria i formulář smlouvy je zde: Intra Shop

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze