Intra opět zazářila

Pozitivních zkušeností s působením Intry přibývají. Uživatelů Intry i Nutrie také, čemuž se nelze divit. Neboť lidé spolu mluví a Intru (resp. každý dobrý produkt) si navzájem doporučí.

Naprostá většina našich zákazníků je s Introu spokojena. Užívají Intru pravidelně, ale je těžké z nich dostat nějakou konkrétní zkušenost. Ne, že by ji neměli. Naopak. Vždyť právě proto užívají Intru dlouhodobě. Ale užívání Intry se pro ně stalo něčím takovým, jako je pro většinu ostatních čištění zubů: pravidelně, každý den několikrát a… spokojenost. To je normální. O tom ani není třeba mluvit.  Asi i proto je tak těžké z nich něco dostat.

Tím více potěší každá konkrétní zpráva, Jak Intra pomáhá. Mám hned dvě takové, zde je ta první (druhou – o potížích s vyprazdňováním a jak Intra pomohla – napíšu příště):

Intra a rakovina

S rakovinou bojuje mnoho lidí. Někteří vítězně, jiní podléhají. Intra pomáhá i v tomto boji. Jednak tím, že posiluje organizmus a dále tím, nejlépe ve spolupráci s Nutrií, že pomáhá likvidovat zhoubné bujení. Během chemoterapie pak pomáhá vyplavovat z těla nečistoty a škodlivé látky, což se projeví tím, že pacienti užívající Intru snášejí tento způsob léčby mnohem lépe než ostatní. Podobné zkušenosti jsou i během ozařování.

Od svého kolegy jsem se dozvěděl o dalším vítězně vybojovaném boji s rakovinou, při kterém hrála Intra důležitou roli. Jednalo se o jistého pána z Prahy. Zdravotní stav velmi špatný, vypadalo to, že si rakovina vyžádá další oběť.
Kolega doporučil pravidelné užívání Intry ve velkých dávkách. Konkrétně mluvil o pěti kalíšcích (5 x 30ml) denně po dobu několika týdnů (k dnešnímu dni již měsíců). A výsledek se dostavil, Intra zabrala, pacient byl zachráněn!

Jistě, je možné, že ještě dobojováno není. To tak s rakovinou bývá, je to zákeřná nemoc. Ale lékařská prognóza byla jasná: maximálně několik týdnů života. Intra pomohla a dnes to jsou již měsíce života navíc. A když Intra pomohla jednou, proč by nepomohla i podruhé? A potřetí? A posté…

Takových zkušeností je více. Ale buďme upřímní: jsou i zkušenosti opačné. Ne vždy se podaří nasadit Intru včas, ne vždy ji pacienti užívají v potřebném množství. A ne vždy známe všechny okolnosti a stav organizmu tak, abychom mohli předem říci, že Intra zachrání další život. Ale naděje tu je. A i kdyby to měl být každý desátý zachráněný, pak Intra stojí za to!

Zpravidla o takových zkušenostech s Introu a rakovinou nepíšu, pokud je nemám “z první ruky”. Tentokrát jsem udělal výjimku, neboť kolegu znám jako člověka spolehlivého, který nemá ve zvyku přehánět. Jeho jméno neuvádím záměrně – je to kolega a tedy i moje konkurence – byť se máme rádi a pomáháme si. A jméno pacienta samozřejmě také neuvádím. Sám na něj ani nemám kontakt, ani nevím, zda by se mu to líbilo. Případné emaily mu ale přes kolegu “Intráka” rád předám.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze