Pobídky spojené s Introu

jsou príma. Čas od času přijde Lifestyles s tzv. pobídkami pro zákazníky a distributory, které pomáhají k rychlejšímu rozjezdu distribuce, nebo výhodnější registraci. Přinášejí tak výhody jak uživatelům Intry, tak jejím distributorů.

Tuhle máme něco pro říjen 2010:

 

Karton Intry zdarma

“Učiňte jednorázový nákup v hodnotě 2800 osobních bodů a získejte karton Intry zdarma! Jak pro nové tak stávající distributory. Noví distributoři, kteří využijí této nabídky, mají registraci zdarma!”

Nákup v hodnotě 2800 bodů je např. 80 kousků Intry. Že je Intra skvělá není třeba opakovat (a stejně jsem to udělal Veselý obličej). Ale zásoba Intry v počtu osmdesáti kusů je docela dost i pro kovaného intráka. A k tomu karton Intry zdarma, což je dalších 9 Inter v prodejní hodnotě celkem 9.990 Kč. Takže dostanete jen tak navíc skoro 10.000 Kč ve formě Intry. A k tomu registraci zdarma, což je další tisícovka k dobru. A nebo pětistovka, pokud již registraci máte a pouze si jí chcete prodloužit.

Kdo by to nechtěl! – samozřejmě; tohle je nabídka především pro distributory. Ale máte—li široké příbuzenstvo, které se každé ráno rádo napájí Introu, může to být dobrá šance i pro vás!

 

Registrace zdarma

tohle už není taková bomba (proto menší nadpis), ale zas je to nabídka dostupná širokým masám, které Intru a Nutrii rády:

“Pokud nový distributor učiní minimální nákup 100 bodů, jeho registrace je ZDARMA!”

Jedno sto bodů jsou 3 Intry. Se slevou 20% a k tomu bez registračního poplatku, kterýžto činí 1000,- Kč. To je slušné! To je přímo skvělé!

Tři Intry. To je minimum, co by měl spořádat každý, který Intru zkouší. Touto pobídkou je bude mít za 3 * 888,- Kč a ještě s možností do budoucna u této ceny zůstat, pokud by mu Intra či Nutria zachutnala. Nebo zachutnaly – jakože by je užíval spolu, což se konec konců doporučuje.

 

Obnova zdarma

registrace u společnosti Lifestyles, díky které můžete nakupovat produkty Intra a Nutria (v zahraničí i některé další) se slevou, se vždy po dvanácti měsících může obnovit uhrazením “obnovovacího poplatku”. Ten u varianty “distributor” činí 500,- Kč. Intru i Nutrii pak nakupujete se slevou 20%. Na Intře tedy ušetříte 222,- Kč a na Nutrii 151,- Kč.

Blíží se obnova Vaší registrace? Ušetřete 500,- Kč! S nákupem v hodnotě minimálně 100 bodů ji obdržíte zdarma!

Takže to jsou opět tři Intry (nebo více), nebo čtyři Nutrie (nebo více), nebo nějaká kombinace obojího. A pokud jste již registrováni, nemusíte platit obnovovací poplatek. Stačí nakoupit a vše je zařízené.

Takže dobrý, což!?

V případě zájmu o Intru, Nutrii či registraci:

pište: kontakt@intra-info.net
volejte: (+420) 378 40 10 48
SMSkujte a volejte: (+420) 602 230 645

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze