Intra Shop je nový, Intra stále stejná :-)

Náš internetový obchod na adrese www.intra-lifestyles.net/shop se dočkal rekonstrukce. Už bylo na čase! Vždyť od jeho uvedení do provozu někdy v roce 2007 moc změn nezažil. A Quick.Cart v některé z prvních verzí, na kterém byl postaven, už opravdu patří do starého železa.

Tentokrát jsme zvolili Super QC, což je český počin pro menší eshopy jak dělaný.

Takže to včilka běží rychleji, nejsou potíže s českou diakritikou a do budoucna jsou otevřené možnosti pro vylepšování. Príma. Intra si to určitě zaslouží a naši zákazníci také.

Malé tajemství Intra Shopu

Asi to není na eshopech příliš obvyklé, ale to nevadí: Intra Shop má takové své malé tajemství. A já ho tu malinko poodhalím Veselý obličej

V podstatě jde vlastně o to, že každé zboží (Intra, Nutria, skleničky, publikace…) má svého výrobce. Znáte to jiných eshopů: zobrazení podle výrobce, nebo tak něco.

V Intra Shopu je to co do počtu výrobců či dodavatelů mnohem skromnější, takže jsem se s tím ani nezatěžoval. Vůbec to tam nenajdete. Žádné filtrování, zkrátka nic.

To je ovšem jen první dojem. Ve skutečnosti tam filtrování dle výrobců a dodavatelů je. Pouze chybí viditelné odkazy. Nuže; zde jsou:

  • Společnost Lifestyles
    to je náš základní dodavatel. Intra a Nutria jsou hlavní produkty Intra Shopu, bez nich by nebyl k ničemu. A společnost Lifestyles je tak laskavá, že je (i pro nás) vyrábí. Veselý obličej
  • Pro Impressions
    je vydavatelství se sídlem v Torontu. Moc o něm nevíme, nějak se nedaří vygůglit podrobnější informace. Co však víme bezpečně, že vydala kniha od P. Kramera, odborníka na zdravou výživu. Kniha má dlouhý název “Znečišťování organizmu a jak se mu bránit” a najdete ji právě v našem Intra Shopu.
  • Slovglass a. s.
    společnost, která vyrábí skleněné užitkové předměty. Také, pro nás důležité, skleničky na Intru. Tedy, přesněji řečeno, jsou to klasické odlivky na cokoliv. Ale jsou hezké a na Intru jak dělané.
  • ALFI Corporation a VinoMarket.cz
    v podstatě obyčejné jutové tašky, původně na víno (u nás na Intru) a hnedle dvě společnosti! Trošku přepych, ale je to tak. Alfi vyrábí a od VinoMarket je nakupujeme. Intra v těchto taškách vypadá moc hezky. Pokud chcete Intru někomu darovat, lepší kombinaci asi nenajdete.
  • Intra Shop – naše vylepšení
    tohle už není stránka výrobce, ale souhrn všeho, čím naši nabídku pro uživatele Intry vylepšujeme.


A to je pro tentokrát vše. Skryté stránky jsou pro vás zviditelněné, tajemství je odtajněno Mrkající veselý obličej

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze