Intra a vrásky

Jak se zbavit vrásek je, k mému překvapení, téma na internetu velmi rozšířené.

Asi by mě ani nenapadlo řešit vliv užívání Intry na vyhlazení vrásek, nebýt mých přátel, kteří vytvořili převratnou novinku v oblasti kosmetiky: produkty Belle Face.

S vyhlazováním vrásek je to nějak takto:

Pokud pomineme metody odstraňování vrásek jako je použití laseru nebo chirurgické zákroky, pak nám zbývá jen jedna opravdu účinná metoda: aplikace kyseliny hyaluronové pomocí injekcí.

To není zrovna příjemná ani jednoduchá záležitost. A tak se to řeší krémy a vodičkami, které mají vrásky odstranit. A kyselina hyaluronová, která působí jakožto účinná látka, se do nich přidá.

Potíž je v tom, že její molekuly jsou příliš veliké a tak neproniknou přes kůži dostatečně hluboko. A tedy působí nedostatečně.

Belle Face to řeší

BF-Creme-Solution-spoluMoji přátelé zapřemýšleli a využili jednu z nejmodernějších technologií, tzv. “nanotechnologii”. A díky této technologii se jim podařilo zmenšit velikost molekul kyseliny hyaluronové.

Vzniklou “nízkomolekulární” kyselinu pak přimíchali do svých přípravků Belle Face na odstraňování vrásek a geniální výrobek byl na světě.

Molekuly jsou tak malé, že pronikají kůží bez potíží a to do takové hloubky, že působí stejně, jako injekční přípravky na vyhlazování vrásek.

Odstranění vrásek a Intra

Ale co má společného Intra s odstraňováním vrásek a s produkty Belle Face?

Předně má Belle Face a Intra společný objednávkový formulář Veselý obličej

A dále to, že svůj díl při odstraňování vrásek může mít i Intra. Pravda; není k tomu přímo určená. Ale jak víme: Intra působí v celém organizmu. A pomáhá k jeho “dobré kondici”. Zjednodušeně by se dalo říci, že brání jeho stárnutí.

A protože vrásky mají tendenci se prohlubovat právě v pokročilém věku (resp. při opotřebování organizmu), může být i Intra úspěšným pomocníkem při vyhlazování vrásek. A také může jejich tvorbu zpomalit. Z čehož plyne, že

Intra a Belle Face může být dobrá kombinace i pro vás.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze