Intra - nové a praktické využití

Jak jsem se zmínil posledně: soused předělává byt. No, to je teda síla!
Řemeslníci se s tím nese... tedy nematlaj, jdou na to hrubou silou. Sbíječka byla minulý týden na denním pořádku, když přešli na vrtání, 
cítil jsem se jako v klidném, tichém háječku.
Prostě paneláky na tohle nejsou stavěné. Ten rámus bylo slyšet až u pošty. Vzhledem k tomu, že pracuji doma a když nepracuji, tak tu bydlím, jsem to měl osm hodin denně celý týden.

Aby toho nebylo málo, a zřejmě proto, aby se náš panelák necítil býti výjimečným vzhledem k rámusu, který produkuje, přijela pouť. To je samo o sobě milé. Ale kolotoče a centrifuga (jakožto i vše ostatní) se každým rokem točí přímo před naším domem. Je to příjemné - z okna je na ten mumraj krásně vidět a můžete si vyčíhnout správnou chvíli, abyste nemuseli čekat frontu na autíčka. Ale má to i úskalí.
A tím úskalím je to, že to trvá týden a dalším úskalím je to, že ten pošuk, co láká na centrifugu, je asi hluchej, řve do mikrofonu, volume má na max a celý je to přebasovaný.

Takže to dopadlo takto (celý minulý týden): od rána do pěti řemeslníci se zbíječkou, od tří do večera nahluchlej pouťovej vyřvávač. A venku zima, aby člověk něměl kam utéct.

Co s tím má společného Intra?
Nuže: kapslová Intra má poměrně slušné zvukově izolační schopnosti. Do každého ucha se zasune jedna kapsle, kterážto pak působí jako zvukový izolátor, neboli špunt. Drobnou nevýhodou tohoto využití je, že se obal poměrně rychle templem a vlhkem rozpouští a obsah kapsle - jemný prášek - se z ucha dostává hrozně blbě. Ale to nevadí. Alespoň mě nebude rušit ten kravál od sousedů :-)

Komentáře

Anonymní píše…
No, já nevím, ale němělo by to být trochu serióznější, když je to o takovém kvalitním produktu?

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze