Intra, Lifestyles a nové podmínky

Že jsou nové ceny produktů Lifestyles - tedy Intra za 1.100,- Kč a Nutria za 750,- Kč - to už jsem se zmínil. Znamená to, že Intra i Nutria jsou cenově dostupnější a to je dobře.
Ale nezměnily se jen ceny produktů. Výrazné změny jsou také v podmínkách pro distributory, resp. pro všechny, kteří uzavřou smlouvu s Lifestyles a nakupují se slevou.

Předně je sleva pro všechny registrované 25%. To je dle mého soudu velmi slušné. Ale hlavně: pokud registrovaný zákazník (dle hantýrky používané v MLM distributor) zaregistruje pod sebe dalšího distributora, má ze všech jeho nákupů 20% pro sebe! Tohle je změna jako hrom a zaslouží si, abych o tom napsal více. To ale někdy příště. Dneska si chci všimnout jiné "lahůdky".

Jde o to, že všichni registrovaní distrubutoři dostávají kromě finančních výhod také zdarma své internetové stránky.

To je výhoda veliká. Informace o Intře, Nutria i o tom, co se děje v Lifestyles lze teď předávat jenom tím, že předáme adresu svého webu. Ta moje je na adrese www.myintra.ca/skaleta, případně www.myintra.ca/skaleta/cz - to je česká verze, nebo v polštině www.myintra.ca/skaleta/pl/.

Obsah stránek je automaticky generován, ale lze jej upravit dle svého (dneska ještě nefunguje, ale dělají na tom). Také je využíváno moderních trendů, takže je k dispozici video o Intře i různé informace o produktech (pro zopakování: v ČR zatím jen Intra a Nutria) i o obchodu.

Video je zajímavé, i když na můj vkus trochu rozvláčné. Posuďte sami:

Intra - video




Takže doporučuji: moje stránky - dárek od Lifestyles pro distributory - jsou zde, a Intra i Nutria k objednání za nové ceny tady.

P.S. Před chvílí jsem zjistil, že stránky funguje ještě na této adrese: http://www.myintrasite.com/skaleta. To je hezké a zajímavé a proto jsem to sem musel ještě připsat. Polská varianta funguje také, a kdyby někomu v té české zlobila čeština, ta to může zkusit přez tenhle odkaz. Možná, že se to ještě nějak změní - je to všechno ve vývoji. Ale Intra i Nutria objednávat jdou (viz výše) a to je důležité.

Opraveno (2011/05):

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze