Intra a Nutria, prázdniny a nové ceny

To jsou ale věci na začátek prázdnin!
Společnost Lifestyles připravila nové podmínky pro distributory a nové ceny produktů, v našem - tedy českém a slovenském případě - ceny produktů Intra a Nutria. A to je dobrá zpráva, protože ceny jdou dolů, jsou nižší, VŠE JE LACINĚJŠÍ!

Na to nejsme zvyklí, co?! Ale po pravdě řečeno; již bylo na čase. Dolar klesl, koruna posílila a Intra i Nutria se prodávali za stále stejnou cenu. To bylo nepříjemné a nemoderní. Takže změna byla na místě, Lifestyles "zabodovali" a Intra je teď za 1.100,- Kč a Nutria za 750,- Kč. Skvělé!

Také podmínky pro získání slev doznaly změn. Kdo chce Intru za lacino, nebo kdo chce Intru prodávat, potřebuje uzavřít s Lifestyles smlouvu. Doposud byly dvě: smlouva pro stálé zákazníky a smlouva pro distributory. To se změnilo a zjednodušilo. Smlouva bude jen jedna a to ta distributorská.

Podmínky a výhody? Je to prosté: podmínkou je vyplnit smlouvu, odeslat a zaplatit registrační poplatek 1.000,- Kč. A to je dobrá zpráva, protože dříve to bylo o dvě stovky dražší!
A sleva? Pro všechny s distributorskou smlouvou 25%! A poměrně slušné provize z prodeje distributorů pod vámi - tedy slušnější, než dříve a také snadněji dosažitelné.
Je vidět, že se v Lifestyles starají o to, aby se síť distributorů rozrůstala. A o to v MLM jde především, tak to má být, tak to potom funguje jak má. Takže můžeme hodnotit taktéž jako skvělé!

Intra i Nutria jsou teď zase o něco přístupnější všem.

Všechno príma, prázdniny začaly skvěle. Jen to překvápko si Lifestyláci mohli odpustit: nikdo totiž dopředu nic nevěděl, všechno se to spustilo 1. července bez předchozího upozornění, či náznaků. Kdo něco věděl, nesměl nic prozradit. A asi ani neprozradil. A nebo se to ke mě nedoneslo ;-)

.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze